QUI SOC?

 

Qui soc? Soc la mà estesa que sempre tindrà alguna cosa a oferir-te per millorar qualitat de la teva vida amb alternatives naturals utilitzan  les plantes i els seus derivats amb finalitat terapèutica ja sigui per prevenir, alleujar o curar malalties. Alternatives molt eficaces i  sense efectes secundaris.

No sé si és un do o el que es però si de ben segur que des de sempre ajude a totes aquelles persones que m’envoltaven sigui de la família, de l’entorn social fins a un qualsevol desconegut que trovaba al carrer. Potser per ser germana gran i altres coses de la vida que sería llarg d’explicar em van  convertir en una persona que sempre té una mà estesa i amb algo per donar mai tinc la mà buida. Des que jugava amb nines desitjava ser metge quan sigui gran però en el llarg camí de la meva  infància inclusiu adolescència por desgràcia i por molts anys vaig ser el pacient d’altres metges fins quan vaig entendre que la curació no estava sol en els medicaments prescrits i que la Salut integral és tot un conjunt físic, emocional, intel·lectual i espiritual.

Un cop entendre aquest conceptes de salut integral i amb ajuda de les plantes medicinals acabe  curar-me  d´uns quants diagnòstics alguns cronics posats des de la infància. He de dir que ja tenía uns vint anys i els meus dos somnis ser metge i gimnasta profesional es quedaron atrás. Vaig fer gimnàstica uns 10 anys i com no sonyava a ser una altra Nadia Comaneci.

Tot i haver entès aquest concepte de salut, no ha fet que canvi la meva professió, jo estava contenta d’treballar en un entorn esportiu i amb gent jove, construir equips, estendre una cadena de botigues a tot el país i com no tot això aportant-me creixement personal i laboral, hasta que vivia per treballar. I això per molts anys.

10 anys més tard he decidit que era el moment de formar una família amb la meva parella i treballar per viure. Va ser allà on a interferit altra vegada el concepte de la Salut integral, un conjunt físic, emocional, intel·lectual i espiritual.

Sense salut integral no podria tenir fills i quan aquest somni es va complir vaig voler el millor per als meus fills i amb ells nació también mi passió per les teràpies naturals.

Avui dia he decidit fer de la meva passió  la meva feina i seguir treballant per viure i ser jo la de sempre ajudant la gent  però aquesta vegada de manera professional. Estudie fen varies especialitats i ara puc presumir de ser assessora en salut i benestar.

El meu objectiu és oferir-te una eina pràctica que contribueixi a racionalitzar l´ús de la fitoteràpia, ajustant-se als requisits bàsics de seguretat, qualitat i eficàcia.Com ho faig? Fen auditori de salut previ per personalització   de qualsevol tractament amb productes naturals  o bé plantes medicinals. En la majoria de casos quan la gent, per descuit o ignorància, combina la medicació i les plantes medicinals per sort no sol passar res ja que la dosi de plantes medicinals sol ser molt baixa, però també és cert que cada cas és diferent i hi han casos greus en què una petita quantitat podria ser perillosa i per aixo hem posso a la teva disposiciò.

añadir otra.